We service every industry from the city to the suburbs. Naha anjeun bumi alit atanapi harta 500 parusahaan, urang tiasa ngalayanan sagala aspek kabutuhan e-runtah anjeun. Kami nawiskeun karuksakan data sareng jasa e-runtah pikeun éléktronika. Kami gaduh staf anu berpengalaman anu tiasa ngadamel sadaya jinis proyék sapertos mimitian ti kamar server lengkep dibongkar, Pamulihan Aset IT sareng turun kana Daur Ulang TV.

Industri

-Télékomunikasi
-Perbankan & Keuangan
-Palayanan Kaséhatan
-Téknologi
-Pabrikan
-Rezeki 500
-Usaha Leutik
-Parumahan