Chicago salaku Steward tina Éléktronik Daur Ulang Éléktronik di Illionis

Chicago, Il-5 Januari 2014. Runtah nol, éta tujuan Chicago pikeun kota na. Nagara Illionis ngalakukeun daur ulang pamaréntah pikeun ngabantosan padumukna sareng ngadorong lingkungan anu langkung héjo anu bakal nguntungkeun sadayana dina jangka panjang. Chicago, salaku bagian tina Illionis anu langkung ageung, nyaéta nurut ka Illionis EPA jadi inisiatipna saéstuna sareng bakal aya saé.

Usaha Kota

Kota Chicago ngagaduhan Bahan Kimia Rumah Tangga sareng fasilitas Daur Ulang Komputer nyalira di North Branch Street (dua blok wétaneun Lebuh Raya Kennedy di Divisi Jalan).

Fasilitas ieu dibuka dinten Salasa, Kemis sareng dinten Sabtu mimiti unggal bulan sareng aranjeunna ngan nampi limbah dina dinten-dinten éta. Kusabab résidu anu bahaya tiasa dipanggihan dina limbah éléktronik, warga masarakat bakal disarankan pikeun henteu nyésakeun tempat sampah di luar dinten ngumpulkeun ieu.

Usaha aranjeunna sanés ngan ukur museur kana ukuran anu langkung héjo tapi pikeun ngabasmi total perlunaan TPA tibatan ngagunakeun lahan ieu pikeun tujuan hébat anu sanés.. Jasa kalebet Kampanye Anti-Sampah anu ngamungkinkeun warga mayar denda kanggo unggal litter anu dipasihkeun ka aranjeunna, mariksa status Permintaan Layanan Pelanggaran Kode Sanitasi sareng ngirangan buku surat sareng telepon anu teu dihoyongkeun di bumi atanapi damel sareng seueur deui.

Chicago dipikaterang ku Program Daur Ulang Warga Biru Gorobag na. Walikota Rahm Emanuel bahkan parantos ngalegaan di kota taun kamari. Ieu ngadorong pembuangan limbah dua mingguan. Tapi kumargi EPA henteu ngijinkeun limbah IT kanggo dibuang ngalangkungan prosés normal, program na kumaha waé janten counter-produktif. Tapi aya kelompok swasta sareng umum anu masih nampi limbah sapertos ieu numutkeun EPA sorangan, bakal aya saloba 250 jutaan PC anu bakal dibolaykeun di Amérika Serikat ti jaman anu kalangkung ku 2000 ka 2005.

Anggoan deui mangrupikeun salah sahiji solusi anu disayogikeun ku perusahaan langka ieu anu tiasa diitung ku ramo. Sababaraha diantarana nyorong ngajual deui ka toko-toko sapertos Angkatan Darat Kasalametan sareng Goodwill Industries anu kantos kasohor.

Sakumaha Chicago parantos janten kota anu satia, éta rutin ngayakeun rapat sareng dinten pangumpulan di mana warga tiasa miceun bahan éléktronikna sareng limbah rumah tangga anu bahaya anu gratis.. Runtah komérsial henteu ditampi sanaos sabab tiasa langkung seueur sareng peryogi perhatian anu langkung spesialis sapertos perusakan data lengkep.

Hiji Diantara Sababaraha

Ava Recycling mangrupikeun salah sahiji sababaraha perusahaan anu masihan seueur usaha dina daur ulang, migunakeun deui sareng ngirangan limbah éléktronik sahingga henteu pernah ka tempat pembuangan sampah di daérah éta. Beda sareng pamaréntah sareng sababaraha persaingan anu sanés, aranjeunna nawiskeun jasa pengambilan lokal anu bakalan ngadaur mulangkeunana pikeun anjeun tanpa anjeun ngantepkeun kanyamanan di tempat anjeun.

Ngeunaan AVA Electronics

AVA Electronics Recycling komitmen kana "Anggoan deui, Daur mulang, Klaim deui ”kawijakan. Éta mangrupikeun perdana perusahaan Daur Ulang Elektronik Éléktronik Chicago. Aranjeunna didaur ulang sadaya jinis éléktronika, logam sareng kandaraan sampah sareng sanggup nyayogikeun jumlah anu seueur. Aranjeunna perusahaan dipercaya anu mastikeun efisiensi sepanjang waktos. Perusahaan mangrupikeun bagian tina inisiatif global pikeun ngirangan biasana sadaya limbah pikeun lingkungan anu langkung héjo sareng bersih. Di luhur ngan daur ulang limbah éléktronik pikeun palanggan padumukan, aranjeunna ogé ngalaksanakeun ngaruksak data lengkep pikeun sababaraha Fortune 500 pausahaan. AVA Electronics Recycling nyaéta HIPAA, Kalakuan, HITECH sareng Gramm-Leach-Bliley Act patuh.

Daur Ulang Éléktronik Chicago

NINGGALkeun Balesan

Punten lebetkeun koméntar anjeun!
Punten lebetkeun nami anjeun di dieu