Daur ulang éléktronik & Ruksakna Data

Ku milih R2 -2013, e-Steward sareng ISO 14001-2009 ngical paralatan anu disertakeun sareng aliran cai, urang ngajamin nanganan sareng pembuangan éléktronik VITAL pikeun ngajamin yén bumi OUR dilindungi

Rusak Data

Data anjeun bakal salawasna dilindungi ku sistem pelacak sareng sistem karuksakan anu disertipikasi. Urang ngahususkeun dina Hard Drive Wiping, Hard Drive Crush, Degaussing Hard Drive sareng Blok Dalam Hard Site Dianggo ku cara ngajaga data anjeun.

Daur ulang éléktronik

Ulah ngantepkeun alat anjeun kanggo kantos on pasar deui! Kami panyadia perusahaan panggedéna sareng agénsi pamaréntah dina kapercayaan dunya nalika aranjeunna hoyong mastikeun pasti alat-alatna lengkep dirusak.

Asset Pamulihan

MicroAnt nawiskeun jasa ITAD global anu dipokuskeun kana kaamanan sareng genah. Kami bakal pakét, candak, ngangkut, nampi, nyadiakeun ngalaporkeun teras ngancurkeun, ngadaur ulang atanapi nganggo deui Alat IT jaman baheula pikeun ngaminimalkeun biaya anjeun sareng ningkatkeun maksimal.

Ngalaporkeun ITAD

Urang bakal masihan ngalaporkeun lengkep, bungkusan, ngaleupaskeun, logistik, karusakan data, ujian, refurbishment sareng resale. Ngalaporkeun lengkep nalika pensiunan Anjeun Aset Tamat Akhir-hirup, kaasup Komputer, Pelayanan, Laptop, Telepon Cell, Alat Jaringan, jsb.

TENTANG
IHTISAR

E-Waste Recycling & Processing Chicago

Daur ulang friendly, ngabongkar sareng jasa ngiringan kalayan ngagampangkeun sareng kaamanan anu salawasna disarengan ku nami urang. Kami parantos bisnis ti saprak di Ban TPA TPA sareng gaduh Peralatan kami nyalira, Shredder, Forklifts, Staf IT, Stasion Wiping Data, Divisi ritel. Sértip anu dikirimkeun ka email ka korporasi saatos pick-up réngsé!

Tetep patuh sadayana kota, syarat nagara sareng féderal ku percanten merek anu paling dipercaya dina daur ulang. Daur ulang komputer, daur ulang laptop, Daur ulang telepon sélulér, Daur ulang server, Daur ulang monitor sareng daur ulang tina parabot éléktronik anu lawas sareng anu henteu dipikahoyong aman sareng merenah ku MicroAnt. Salian Alat IT tradisional, kami ngadaurkeun alat jaringan, alat-alat telekomunikasi, Tipi, telepon sélulér, tablet sareng perkawis naon waé anu dipasang atanapi nyandak batré.

server-1235959_1920

Urang nganggo qulaified sareng hilir R2
NGANALU

Kami nganggo padagang industri anu dimangfaatkeun sareng hilir R2 pikeun Daur ulang tanggung jawab.

Kumaha anjeun ngadaur ulang éléktronika?

Kumpulkeun, Prosés, Perapus

Electronics Recycling is about getting items to their original state as a raw material. Any electronic that needs to be recycled goes through a testing phase to see if there are components that can be reused. Any items that are not working are prepped to be ultimately refined. In every electronic there is Plastic, Copper, Gold, Metal and so much more.

Some uses after refining:

SMART HOME

AUTOMOTIVE

MULTIMEDIA

DATA DESTRUCTION
secure

Hard Drive Destruction

We will make sure all data is destroyed. Your companies information destruction is our top priority. We will make sure that the information does not fall into the hands of any company or individual. The information will be destroyed in a manner set by the government, so there is no need to worry of any leakage. MicroAnt Electronics Recycling is HIPAA, Kalakuan, Gramm-Leach-Bliley Act compliant.
We offer standard data destruction on all pick ups that consist of wiping the drives. Any drives that can't be wiped are dismantled for precious metals. Microant uses updated state of the art equipment and programs depending on the drives potential for reuse. The equipment overwrites the drives’ sectors according to the US Department of Defense standard 5220.22m using equipment or software that has been NIST tested as working and effective.
We offer a wide array of premium ways to destroy hard drives and data tapes: Punching, Degaussing, Dismantling.

Daur ulang friendly, ngabongkar sareng jasa ngiringan kalayan ngagampangkeun sareng kaamanan anu salawasna disarengan ku nami urang. Kami parantos bisnis ti saprak di Ban TPA TPA sareng gaduh Peralatan kami nyalira, Shredder, Forklifts, Staf IT, Stasion Wiping Data, Divisi ritel. Sértip anu dikirimkeun ka email ka korporasi saatos pick-up réngsé!

Tetep patuh sadayana kota, syarat nagara sareng féderal ku percanten merek anu paling dipercaya dina daur ulang. Daur ulang komputer, daur ulang laptop, Daur ulang telepon sélulér, Daur ulang server, Daur ulang monitor sareng daur ulang tina parabot éléktronik anu lawas sareng anu henteu dipikahoyong aman sareng merenah ku MicroAnt. Salian Alat IT tradisional, kami ngadaurkeun alat jaringan, alat-alat telekomunikasi, Tipi, telepon sélulér, tablet sareng perkawis naon waé anu dipasang atanapi nyandak batré.

Blog

CHICAGO RECYCLING BLOG

Naon anu kuring kedah dilakukeun ku Laptop Tua kuring?

Don't know what to do with your old laptop? It's...

Kumaha Daur Ulang hiasan Libur?

Ah, liburan. They're so magical. Lampu dimana-mana, biduan carol, and the general...

Daur Ulang Bagian Mobil Aman

As long as you have a car you will always find yourself having...

Kumaha carana abdi tiasa Daur Ulang Telepon Sélulér kuring?

How to Recycle a Cell Phone That...

Kumaha Daur Ulang Elektronika sareng Komputer Aman

Kumaha cara ngadaurkeun éléktronika sareng komputer kalayan aman sareng berpatutan